News

Check out market updates

Kako iznajmiti nekretninu stranim diplomatama?

Iznajmljivanje stana starnim diplomatama je više nego unosan posao za sve agencije koje se bave poslovima sa nekretninama, jer im obezbeđuje dugoročnije ugovore sa ozbiljnim stanarima i obezbeđuje dobre reference kod drugih klijenata koji traže ozbiljnu i profesionalnu pomoć prilikom najma nekretnina.

Kada iznajmljujemo stan stranim dilomatama možemo ga iznajmiti ili direktno diplomatskom predstavniku, konzulu i drugom predstavniku međunarodne organizacije ili ambasadi i diplomatskoj misiji i stranoj vladi.

Iako je veoma često reč o dobrom poslu, najam nekretnina za potrebe stranih diplomata je uglavnom daleko više naporan i zahtevan nego najam za potrebe biznismena i drugih VIP ličnosti. Nekrentnine moraju da budu na dobrim lokacijama čvrtso ograđene i spremne da odgovore na sve beznednosne zahteve,

Pročitajte kako pripremiti nekretninu za izdavanje ambasadi?

U najvećem broju slučajeva strane diplomate traže nekretnine koje su specifične i drugačije u odnosu na one koje se nude na tražištu. Oni traže nekretnike koje su specifične po svojoj arhitekturi i istoriji, ali istovremeno veoma funcionalne i opremljene po posleđnjim standardima.

Bez izuzetaka strane diplomate traže u potpunosti opremljene apartmane sa kompletnim posuđem, posteljinom i malim kućnim aparatima. Najvećem broju diplomata je dozvoljeno i plaćeno da prenesu svoje stvari iz svoje rezidencije, ali će svako definitivno više voleti da mu ove stvari vi obezbedite, tj, da ih već ima u novom stanu.

Ukoliko ste spremni da se potrudite i date sve od sebe da ispunite sve zahteve neće štedeti niti žaliti da dobro plate profesionalnu agenciju koja će im pobezbediti najbolje uslove za život i rad, a konačna cena koju su spremni da plate uglavnom nije manja od dve mesečne kirije koju će ostaviti za najam stana koji su izabrali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button