News

Check out market updates

Kupite najluksuzniju kuću na Vračaru

22/07/2013 in Vesti

Mentor real estate agencija je poznata po svojoj tradiciji prodaje i najma najpažljivije odabranih nekretnina koje se izdvajaju svojim kvalitetom i modernom arhitekturom. Svih ovih godina mi tragamo za najboljim nektretninama u najelitnijim  nasaljima u Beogradu, a ovoga puta predstavljamo tri najluksuznije kuće na Vračaru.

Iako je reč o najmanjoj Beogradskoj opštini, Vračar ima najveći broj stanovnika zahvaljujući odličnoj lokaciji i dobrim vezama sa centrum i drugim delovima Beograda. Ovo je razlog zašto je još uvek teško naći slobodnu i prostranu nekretninu. Apartmani i kuće se iznajmljuju preko noći što je još jedan od razloga zašto je Vračar još uvek jedan od najskupljih delova grada u Beogradu.

Ali za svoje klijente, Mentor real estate agencija još uvek ima odlične ponude kada je reč o kupovini i najmu vila/kuća/apartmana na Vračaru.

Moderni penthouse na Vračaru na 170 m2

Trenutno su dostupan je penthouse kvadrature 170 m2 sa 3 spavaće sobe, predivnom terasom i zadivljujućim pogledom. Ova odlična kuća nalazi se u samom centru Vračara i ima centralno grejanje i centralno hlađenje, svoj sopstveni garažni prostor, satelitsku televiziju, kablovsku i Internet. U ovom prostoru bićete u prilici da uživate za neverovatnih 425.000 evra.

Luksuzni apartman na Vračaru sa kaminom

Ovaj luksuzni apartman ima sve o čemu ste ikada sanjali na manje od 200 m2. U okviru njih se nalaze 3 sobe, 2 kupatila i toalet za goste, prelep kamin i čak i odvojena vešernica i garaža za vasa vozila. Apartam se prodaje sa nameštajem, potpuno opremljen da možete započeti sa vašom svakodnevnom rutinom odmah nakon što ste potpisali ugovor. Cena kuće je 510 000 evra, ali postoji mogućnost dogovora ukoliko ste zainteresovani baš za ovu nekretninu.

Ekstra povoljna kuća na Vračaru na 108 m2

Ostavljamo najbolje za kraj i nudimo ne tako veliku kuću, ali sa odličnim rasporedom na 108 m2 sa tri sobe i dva kupatila. Kuća poseduje centralno grejanje i hlađenje, u potpunosti opremljenu kuhinju, veliku prostranu terasu i svoju garažu.  Cena je poslednje i možda i najbolje iznenadjenje, jer ova odlična kuća može biti Vaša za 108 000 evra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button