News

Check out market updates

3 najbolje ponude luksuznih kuća u Real Estate-u

01/04/2013 in Vesti

Real Estate agencija je poznata po svojoj bogatoj ponudi najboljih luksuznih nekretnina na teritoriji Beograda, ali i šire. Najbolje luksuzne kuće iz ponude Real Estate-a sada su nove zgrade velikog broja
ambasada i rezidencije najuticajnijih ljudi u Srbiji.

Pogledajte listu naših dosadašnjih zadovoljnih klijenata.

I dalje tradagamo za najboljim nekretninama i ovoga puta vam predlažemo top 3 najluksuznijih kuća koje su vam još uvek na raspolaganju za iznajmljivanje.

KUĆA NA DEDINJU SA BAZENOM

Prvi od tri predloga je kuća na Dedinju na 280 m2 sa 4 sobe i 3 kupatila, vešernicom i sopstvenim centralnim grejanjem. Kuća poseduje spoljnji bazen, garažu i dvorište. U potpunosti je opremljena, ali postoji mogućnost najma nekretnine bez stvari. Cena za mesečni najam bi bila 2400 eura.

MODERNA PORODIČNA KUĆA NA VOŽDOVCU

Sa 220 m2 ova kuća može biti savršen dom za vašu malu porodicu. Kuća se nalazi na Voždovcu, ima 3 sobe i 2 kupatila, kao i malu radnu sobu. Kuća se iznajmljuje bez nameštaja i ima već uvedeno centralno grejanje, kao i kamin, satelitsku i kablovsku televiziju i Internet. Izvan kuće proteže se prelepi zeleni vrt, garaža i dodatno parkirno mesto. Ova kuća može biti vaša za 2100 eur mesečno.

LUKSUZNA VILA NA DEDINJU

Ukoliko tragate za kućom u kojoj ćete se osećati kao da živite bajku, onda obavezno pogledajte luksuznu vilu na Dedinju na 2800m2 sa čak 12 soba i 8 kupatila. Ova luksuzna građevina ima čak i gostinski toalet, garažu za dva automobila i veliki unutrašnji bazen. Prostrana terasa i prelep pogled na Beograd čini ovu ponudu prosto neodoljivom. Kuća se izdaje kompletno opremljena, te ako ste tragali za baš ovakbom nekretninom, kontaktirajte Real Estate agente i dajte Vaš predlog za mesečni najam ove lukstuzne vile.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button