News

Check out market updates

Iznajmite apartmane na Dedinju najboljeg kvaliteta po najpovoljnijim cenama

06/10/2013 in Vesti

Dedinje je prestižna četvrt koja se nalazi na samo deset minuta od srca Beograda i poznata je po svojim luksuznim vilama i susedima iz viskih slojeva društva. Za svakoga ko je došao da živi u Beograd, stan na Dedinju je uvek bio san, ali uz naš izbor 3 najpovoljnijih nekrenina  ovaj san postaje realnost. Pozivami Vas da otkrijete i iznajmite najluksuznije apartmane na Dedinju opremljene po najmodernijim trendovima i najpovoljnijim cenama.

Stan od 140 sqm na Dedinju sa svojim bazenom

U samom centru Dedinja, preko puta kraljevskog Belog Dvora, iznajmljujemo moderan i potpuno opremljen apartman na 140 m2, sa svojim spoljašnjim bazenom i 24 časovnom bezbednosnom zaštitom. Pored 3 prostrane sobe i 2 kupatila ovaj stan poseduje svoju sopstvenu saunu i đakuzi, kao i dva mesta za parkiranje. U ovom stanu možete uživati za 1700 eura mesecno.

Potpuno opremljen apartman na dva nivoa

Apartmani visokog kvaliteta su naša specijalnost i upravo takav je i naš drugi apartman na Dedinju koji se prostire na dva nivoa. Veoma blizu kraljevske četvrti ovaj apartman je potpuno opremljen svim onim što bi moglo da zatreba prosečnoj porodici. Ovaj prostrani apartman zauzima 130 m2 i ima 3 sobe, 2 kupatila, poseban toalet i čak 2 terase. Na prizemlju u kuhinji sa trpezarijom se nalazi i kamin za uživanje u romantičnim momentima sa vašom porodicom i partnerom. Pored kamina apartmen poseduje i centralno grejanje i klima uređaje. U cenu od 1300 eura mesečno uključeni su i satelitska oprema, kablovska televizija, Internet i samo Vaša garaža, kao i dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje.

Moderni apartman na 130 m2 odličan za nove mladence

Poslednji ali ne i najmanje zanimljiv apartman, sasvim moderan i potpuno opremljen, se takođe prostire na 130 m2 i sadrži 3 sobe, 2 kupatila, veliku terasu i još veći i prostran prostor za garderobu. Za sve one koji uživaju u malim detaljima ovaj apartman je odličan izbor u odnosu na uložen novac i komformost uzvrat.

Kontaktirajte naše agente i uverite se i sami!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button