News

Check out market updates

5 saveta za poslovni prostor po Vašoj meri

03/02/2014 in Vesti

Savršen poslovni prostor treba da odgovara podjednako i Vašim poslovnim partnerima ali i radnicma koji će u njemu raditi. Ako imamo na umu da će zaposleni u njemu provoditi daleko više vremena nego svi drugi posetioci, radnici svako trebaju imati prioritet kada analiziramo koji su to uslovi koje dobar poslovni prostor treba da zadovoljava.

Donosimo Vam 5 glavnih pitanja koja treba uzeti u obzir kada biramo savršeni prostor za naš posao:

  1. Koliko radnika imamo? – U zavisnosti od toga koliko zaposlenih imamo i koliko različitih sektora naša firma pokriva, treba birati i veličinu prostora koji iznajmljujemo za naš biznis. Različite vrste poslova diktiraju i drugačiji rasopored unutar same zgrade.
  2. Da li unutrašnji raspored odgovara Vašem poslu?  – Ukoliko otvorene kancelarije baš i ne odgovaraju poslu kojim se bavi Vaša firma, onda svakako treba potražiti one poslovne prostorije koje već imaju odvojene kancelarije kako biste izbegli dodatne troškove za adaptiranje prostora Vašoj nameni.
  3. Koliko je bitna lokacija ta Vaš biznis? – Iako je lokacija gotovo uvek jedan od najbitnijih faktora pri izboru poslovnog prostora, treba uvek dobro razmisliti koje su alternative gde biste eventualno mogli da ih izmestite, a da i dalje lako pristupačne i Vašim radnicima i Vašim klijentima.  Najatraktivnije lokacije su najčešće okružene brdom ljudi i vozila, što i nije tako loše za sklapanje poslovnih kontakata, ali to vrlo često može biti jako veliki problem za svakodnevno dolaženje do ovih prostora i parkiranje u blizini same zgrade.
  4. Da li imate doboljno magacinskog prostora i prostora za parkiranje? – I jedno i drugo mogu biti veliki problem za sve one koji se bave sa poslovima koji su vezani za nabavku i distribuciju različitih proizvoda, jer zahtevaju lak pristup vozila ulazu i dovoljno mesta za čuvanje proizvoda iz Vaše ili drugih proizvodnih linija.
  5. Koliko velikim budžetom za najam poslovnog prostora raspolažete?  – Sve što smo prethodno pomenuli utiče na iznos najamnine koju treba platiti za poslovni prostor, pa pre nego što ste se dali u samu potragu, izračunajte koja je cena koju ste spremni da odvajate na mesečnom nivou u ove svrhe.

Najbolje bi bilo da sve što smo pomenuli dobijete za pirstojnu cenu ali to nije uvek i lako izvodljivo. Svakako da biste do ovoga došli treba početi sa pažljivim traganjem, pa ćete imati  veće šanse i više vremena  da željeni prostor pronaćete. Kako ne biste gubili više vremena mi predlažemo našu poslednju ponudu poslovnog prostora u Zemunu koja zadovoljava sve pomenute kriterijume, a uz to ima i veoma primamljivu cenu.

Podelite sa nama kako se Vama dopada?

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button