News

Check out market updates

Iznajmite odlične stanove u Beogradu po ekstra povoljnim cenama

Iako trenutno i nije najpovoljniji period za iznajmljivanje nekretnina u Beogradu, ali i šire, Mentor Real Estate agencija vam nudi tri veoma povolja stana na samo desetak minuta od centra  grada.  Svi stanovi su jednako odgovarajući  za mlade parove, male porodice i poslovne ljude, jer se nalaze na najprivlačinijm lokacijama širom Beograda, u potpunosti su opremljeni pa cene ne mogu biti pristupačnije. I verujte stvarne su.

Stan za izdavanje sa terasom na Vračaru na 60 m2

Da li ste nekada sanjali da živite nadomak Hrama Svetog Save, na samo deset minuta hoda od gradskoj jezgra ali je ovo bilo veliki udar za Vaš budžet? To ne mora da bude slučaj više. Mi Vam nudimo neponovljivu ponudu. Iznajmite stan na Vračaru sa terasom i garažom za 600 evra mesečno. Stan je u potpunosti opremljen modernim nameštajem i poseduje centralno grejanje, klimu, satelitski, kablovsi TV sistem i Internet.

Dvosobni stan sa garažom u centru Beograda

Ukoliko Vam je neophodno malo više prostora za život onda će za vas sigurno biti zanimljiva i ponuda dvosobnog stana u srcu Beograda za 700 evra mesečno. Stan se nalazi u Starom gradu u Višnjićevoj ulici, na samo pet minuta hoda od glavne pešačke zone u Beogradu. Stan je na volji potpuno opremnljen zajedno sa garažom. Stan ima dve spavaće sobe, toalet i kupatilo, kao i centralno grejanje, klimu, Internet, kablovsku i satelistku televijiziju.

Moderni stan na 60m2 na Voždovcu

Ukoliko tragate za dobrim i toplim stanom za vašu porodicu, predstavljamo treći stan na Voždovcu u mirnom naselju u blizini Banjičke šume. Ovaj dvosobno stan, zajedno sa kompletnim nameštajem i parkirnim mestom za samo 500 evra. Cena uključuje i centralno grejanje, klimz, kao i satelitski i kablovski TV sistem sa Internetom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button