News

Check out market updates

Kako srediti nekretninu za izdavanje ambasadama?

U poslu sa nekretnima uvek je najkomplikovanije izdati velike i prostrane kuće i vile, jer one najčešće zahtevaju da se izdvoji dosta novca, a prosečna porodica najčešće neće izdvojiti toliku sumu novca da bi uživala u luksuzu koje pružaju ovakve nekretnine.

Međutim, ukoliko posedujete ovakvu nekretninu i tražite stanare za nju, možda bi ih trebalo potražiti među biznismenima i diplomatskim predstavnicima, jer oni zasigurno trebaju više prostora i najbolje opremljene nekretnine. Pre nego date u najam svoju nekretninu treba znati koji su zahtevi ovakvih klijenata, kako biste dobili i najbolju cenu.

Ambasade se obično nalaze u velikim i prostranim zgradama, atraktivnog izgleda i opremljene u posebnom stilu koji privlači dosta pažnje.

Diplomatski predstavnici imaju obično posebne zahteve za dodatnim parkirnim prostorom, podrumom i bezbednosnim standardima, pa nije loša ideja da se na ove stvari dodatno fokusirate ukoliko pripremate svoju nekretninu za izdavanje stranim ambasadama ili međunarodnim kompanijama sa sedištem u Beogradu. Podrazumeva se i bezbednosna ograda ili čak zid, sa dobrim pozicijama za nadgledanje svih ulaza.

Dobra lokacija je jedna od najbitnijih stvari za sve ambasade. To ne mora da bude sami centar grada, ali je neophodno da se zgrada nalazi u mirnom kraju sa dobrim vezama ka svim delovima grada. Za svoja predstavništva diplomate obično biraju najlepša naselja koja su čista i okružena zelenilom. Ovo su obično najprestižnije gradske četvrti u čijem komšiluku se nalazi mnoštvo luksuznih vila.

Sama zgrada bi trebalo da je prostrana sa više manjih prostorija, velikim balkonom, kao i dugačkim holom za diplomatske večere i koktele. Ove nekretnine bi trebalo da imaju i velike prozore sa dosta svetla, a široki i lepo uređen vrt može biti samo plus koji će definitivno pomoći da vaša nekretina postane diplomatsko predstavništvo ili ambasada jednom od mnogih stranih prestavnika koji borave u Beogradu.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button