News

Check out market updates

Kako unaprediti posao sa nekretninama uz pomoć aplikacija za mobilne telefone?

Kako unaprediti posao sa nekretninama uz pomoć aplikacija za mobilne telefone?

Pametni telefoni su već odavno postali najmoćnije oružje za pridobijanje novih kupaca i klijenata u poslu sa nekretninama. Brojevi govore da od 90% kupaca nekretnina preko 80% svoju pretragu nekretnina na Internetu započinje preko svog mobilnog ili tablet uređaja.

Ipak, ovo nisu i jedine prednosti koje aplikacije za mobilne telephone nude svojim korisnicima i agencijama za nekretnine.

U zavisnosti od opcija koje nude specijalizovane aplikacije iz oblasti nekretnina za mobilne telefone mogu dramatično povećati učinak Vaše agencije za nekretnine, ali i povećati broj poseta potencijalnij kupaca i onih koji potražuju stanove za najam. Uz pomoć njih u veoma kratkom periodu možete povećati kompetativnost vaše agenije na tržištu nekretnina i za vrlo kratko vreme vratite novac koji ste investirali u izradu ili kupvinu pomenutih aplikacija.

Ako se pitate kako, evo nekih od načina.

Organizacija sastanaka i beleški je i najmanja novina koju ove aplikacije mogu uvesti u Vaš posao sa nekretninama. One mogu olakšati Vaš pristup različtim podacima koje čuvate na sajtu ilidrugim arhivama u računaru ili na Internetu. Sa ovim alatom u bilo kom trenutku bićete u prilici da u bilo kom trenutku pristupite brojnim fotografijama ili video materijalu čak i u trenutku posete nekoj od nekretnina sa Vašim klijentom.

Neke od aplikacija su specijalno dizajnirane da omoguće skeniranje dimenzija nekretnina i automatski kreiraju plan i raspored prostorija i nameštaja, kako biste isti mogli da objavite u različitim formatima širom Interneta.

Daleko najkorisnije je to što vam mobilne aplikacije mogu omogućiti  da uslikate i objavite fotografije, dodate opise sa njihove prave lokacije, dodajući GPS adresu i najznačajnije objekte u komšiluku kao i druge nekretnine  i njihove cene.

Ne treba ni pominjati da će Vam pametni uređaji omogućiti da odgovorite na sva pitanja i zahteve kupaca, odmah nakon što ih upute i informisati ih o svim potrebnim detaljima kako biste im olakšali krajnju odluku pri kupovini ili najmu nekretnine kakvu su zaista tražili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button