News

Check out market updates

Najbolje poslovne lokacije u Beogradu

13/03/2013 in Vesti

Beograde postaje vodeći administrativni centar u jugositočnoj Evropi, zbog čega velike multinacionalne i domaće kompanije sve više tragaju za poslovni prostorom baš u ovom gradu. U poređenju sa drugim prestonicama iz komšiluka, Beograd još uvek nudi najkonkurentnije cene, zašto je Beograd još uvek opcija broj jedan za regionalne centre najvećih svetskih firmi. Za sada je Beograd regionalni centar Karlsberga, Majkrosofta, Kraft Food-a, desetina velikih svetskih banki i najačih međunarodnih nevladinih organizacija.

Ako i vi dolazite u Beograd sa istim razlogom, treba da se upoznate sa najboljim poslovnim lokacijam u gradu. Napravili smo izbor od 4 najatraktivnijih delova grada za one koji žele da budu blizu gradskog jezgra, ali i one koji više vole mirnu periferiju.

Centar grada je uvek bio prestižan deo Beograda i jednako pogodan za zabavu i ozbiljan posao. Takozvana ‘’Beograđanka’’, kao i zgrada ‘’Politike’’ su oduvek bile najpoznatiji poslovni prostori gde je veliki broj kompanija hteo da iznajmi prostor za svoje kancelarije. Danas, usled nedostatka novijeg poslovnog prostora u ovom delu grada, mnoge kompanije traže velike, funkcionalne stanove kako bi ih preuredili u poslovni prostor i tako ipak ostali u ovom delu prestonice.

Druge, nešto veće kompanije, sa više administracije i više zaposlenih češće se odlučuju da svoj poslovni prostor iznajme na Novom Beogradu. U posledniih desetak godina Novi Beograd je postao prava poslovna četvrt sa velikim brojem poslovnih kompleksa i sve više izbora za posebne zahteve različitih vidova biznisa. Najveći broj banaka i multinacionalnih kompanija već se je preselio ovde, te je Novi
Beograd već postao najpoželjnija poslovna lokacija u Beogradu. U poređenju sa samim centrom grada, iznajmljivanje poslovnog prostora na Novom Beogradu čak i skuplje, ali nudi apsolutno sve da bi vaš
posao mogao da se odvija bez ikakvih poteškoća.

Za one koji više vole periferiju, mi predlažemo još dva beogradska naselja. Prvo je Dedinje, gde možete iznajmiti najluksuznije vile u Beogradu, po najpovoljnijim cenama i pretvotite ih u svoje jedinstvene prestižne poslovne rezidencije. Iako ne toliko poznat, Senjak je drugo naselje koje postaje poznato među biznismenima, naročito nakon izgradnje novog mosta na Adi.

Ukoliko Vam je neophodna dodatna pomoć oko izbora vaše nove poslovne lokacije u Beogradu, Mentor Real Estate agenti Vam stoje na usluzi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button