News

Check out market updates

Ne propustite priliku da kupite ekstra luksuznu vilu na Dedinju

12/01/2014 in Vesti

Ukoliko ste ikada zamišljali Vašu kuću iz snova, ona je sigurno bila velelepna i prostrana, čista i zadivljujuća. Baš kao i naša poslednja ponuda nekretnine za prodaju, luksuzna vila na Dedinju, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, koja čeka da Vam pruži najugodnije trenutke i najradosnija osećanja, kao da živite Vašu omiljenu bajku.

Ova komforna i veoma lepo opremljena vila pogodna je kako za životni prostor tako i za poslovni. Na više od 1200 m2 nalaze se četiri spavaće sobe svaka sa svojim kupatilom, koje možete lak o preurediti u poslovni prostor. Vila poseduje i veliku radnu sobu sa velikom terasom i garažom za čak tri vozila. Njene karakteristike čine ovu vilu odgovarajućim prostorom i za diplomatsku rezidenciju, ali i ambasadu i druga strana predstavništva u Beogradu.

Velika sala i hol unutar kuće, su i više nego pogodne za velike koktele i događaje, a bogata i zadivljujuća arhitektura sa stilskim nameštajem i skupom rasvetom će zasigurno impresionirati sve posetioce, kako Vaše prijatelje, tako i poslovne partnere, ali i strane delegacije.

Bez obzira na veličinu i prostranost, ova vila je udobno i toplo mesto za nezaboravne porodične trenutke, a poseduje čak i kamin za pravi užitak u romantičnim momentima, ali i centralno grejanje i centralnu klimu, kao i odvojenu vešernicu. Unutar zgrade je već instaliran satelitski i kablovski TV sistem, a Internet je dostupan u svim prostorijama u kući.

Naročito je zanimljiva i primamljiva lokacija, obzirom da se ova luksuzna vila nalazi  u Bulevaru Oslobođenja, jednom od najlepših bulevara u Beogradu, veoma blizu trga Slavija, na pet minuta od glavnog auto-puta kroz Srbiju, i nasuprot jedne od najlepših šuma u regionu, Banjičke šume. U najbližem okruženju se nalazi i sportski centar Banjica, Vojno-medicinska akademija, nekoliko pijaca, škola i fakulteta, ali i međunarodna škola.

Nazovite nas da se dogovorimo oko cene i počnite da živite svoj san!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Call Now Button