Kako unaprediti posao sa nekretninama uz pomoć aplikacija za mobilne telefone?

Pametni telefoni su već odavno postali najmoćnije oružje za pridobijanje novih kupaca i klijenata u poslu sa nekretninama. Brojevi govore da od 90% kupaca nekretnina preko 80% svoju pretragu nekretnina na Internetu započinje preko svog mobilnog ili tablet uređaja.

Ipak, ovo nisu i jedine prednosti koje aplikacije za mobilne telephone nude svojim korisnicima i agencijama za nekretnine.

U zavisnosti od opcija koje nude specijalizovane aplikacije iz oblasti nekretnina za mobilne telefone mogu dramatično povećati učinak Vaše agencije za nekretnine, ali i povećati broj poseta potencijalnij kupaca i onih koji potražuju stanove za najam. Uz pomoć njih u veoma kratkom periodu možete povećati kompetativnost vaše agenije na tržištu nekretnina i za vrlo kratko vreme vratite novac koji ste investirali u izradu ili kupvinu pomenutih aplikacija.

Ako se pitate kako, evo nekih od načina.

Organizacija sastanaka i beleški je i najmanja novina koju ove aplikacije mogu uvesti u Vaš posao sa nekretninama. One mogu olakšati Vaš pristup različtim podacima koje čuvate na sajtu ilidrugim arhivama u računaru ili na Internetu. Sa ovim alatom u bilo kom trenutku bićete u prilici da u bilo kom trenutku pristupite brojnim fotografijama ili video materijalu čak i u trenutku posete nekoj od nekretnina sa Vašim klijentom.

Neke od aplikacija su specijalno dizajnirane da omoguće skeniranje dimenzija nekretnina i automatski kreiraju plan i raspored prostorija i nameštaja, kako biste isti mogli da objavite u različitim formatima širom Interneta.

Daleko najkorisnije je to što vam mobilne aplikacije mogu omogućiti  da uslikate i objavite fotografije, dodate opise sa njihove prave lokacije, dodajući GPS adresu i najznačajnije objekte u komšiluku kao i druge nekretnine  i njihove cene.

Ne treba ni pominjati da će Vam pametni uređaji omogućiti da odgovorite na sva pitanja i zahteve kupaca, odmah nakon što ih upute i informisati ih o svim potrebnim detaljima kako biste im olakšali krajnju odluku pri kupovini ili najmu nekretnine kakvu su zaista tražili.

Property Details

[property_details]

Property Map

[property_map]

Additional Photos