Dok god se osećate prijatno u svom domu i dok on ispunjava sve vaše potrebe, nema mnogo razlike da li živite u kući ili stanu, zar ne?

Iako mnogi od nas uživaju u zadovoljstvu koje uvek pruža naš zeleni vrt, stanovi imaju mnoštvo prednosti naročito kada nastupi vreme velikog spremanja i uređivanja. Ukoliko imate decu uvek je lakše kontrolisati ih u manjem stanu, čak iako se kriju  između nameštaja, jer ćete znati da su  na sigurnom unutar stana. Sa druge strane, nema većeg zadovoljstva od onog u divnom vrtu punom cveća i drugog zelenila. Da ne pominjem tradicionalni roštilj sa prijateljima ili rođendanske žurke na otvorenom pod verdrim zvezdanim nebom.

Ipak, ukoliko živite u velikom gradu kupovina ili najam ovakvih kuća može biti ozbiljna investicija za ceo život, naročito ukoliko želite da imate baš onu kuću kakvu sanjate celog svog života. Zato je naša dosadašnja praksa pozazača da je daleko više popularno i lakše izdati i prodati stan. Ali terasa je svakako neizostavna. Ukoliko stan ima i velike prozore, dosta dnevnog svetla tokom celog dana onda je ovakav stan odlična alternative za sve one koji uživaju u čarima svoga doma provodeći dosta svog vremena upravo tamo.

Iako kvadratni metar stambene kuće je obično daleko povoljniji od kvadratnog metra u stanu, manja površina stanova i dalje ih čini pristupačnijim i zanimljivim za sve one koji su se odlučili baš za kupovinu svoje opstvene nekretnine.

U Mentor Real Estate agenciji imamo i više nego zanimljivu ponudu apartmana koji će dostojno zameniti vašu kuću iz snova, a neke vam upravo donosimo.

 

Kliknite i proverite neke od najpovoljnijih ponuda u odnosu na uslove i njihovu krajnju cenu.