Dugo toplo leto je već tu, a najbolji način da u njemu uživate jeste u svom bazenu ili pored njega. Ukoliko ga još uvek nemate pravi je momenat da iznajmite kuću sa bazenom po letnjoj promotivnoj ceni. Bazen u Vašem domu ne mora da bude luksuz a to potvrđuju i ponude koje Real Estate ovoga puta za Vas izdvaja.

Kuća na Dedinju na 400 m2 sa bazenom

Naš prvi predlog je prostrana kuća na Dedinju na dva sprata, sa pet soba i četiri kupatila. Na raspolaganju Vam je više od 400 kvadrata, podrum, veliko dvorište, garaža i parking mesto.  Ispred kuće nalazi se prelep bazen zaobljenih ivica, a možete uživati i u svojoj sauni unutar kuće. Ova prelepa kuća iznajmljuje se bez nameštaja po specijalnoj ceni od 4000 evra mesečno samo ovog leta.

Kuća u nizu sa bazenom

Ukoliko tragate za nešto manjom nekretninom onda obavezno treba da pogledate primamljivu kuću koja se nalazi na Dedinju u mirnoj i tihoj okolini. Idealna je za mlade vračne parove sa decom, jer je kompletno nameštena i sa veoma dobrim rasporedom da vašu decu imate uvek na dohvat ruke. U okviru 240 m2 na raspolaganju Vam je četiri soba i tri kupatila, a u dvorištu  se nalazi mali bazen četvorougaonog oblika. Pored lepo uređenog dvorišta kuća poseduje i svoju garažu i vešernicu. Specijalna cena najma ove kuće iznosi 2400 evra mesečno.

Kuća na Dedinju sa zadivljujućim pogledom na Košutnjak

Za sve one koji vole da uživaju u komforu svoga doma Real Estate agencija za nekretnine nudi kuću na Dedinju na preko 1000 m2 sa velikim bazenom za kupanje i velikom terasom sa pogledom na Košutnjak. Dvodelni bazen je idealan za letnje žurke ili popodnevne koktel zabave sa Vašim prijateljima.  U okviru 1000 m2 nalazi se pet spavaćih soba, svaka sa posebnim kupatilom, sauna, podrum i garaža za dva automobila. Kuća je luksuzno opremljena kompletnim nameštajem, ali se može iznajmiti i bez nameštaja, a cena je 7000 evra mesečno.