Ukoliko ste od onih koji provodi dosta vremena u svom životnom prostoru i ukoliko tržite moderan i prostran, ali istovremeno i jedinsven, funkcionalan i ne precenjen smeštaj, mi Vam preporučujemo  top 3 apartmana iz trenutne ponude Real Estate agencije za iznajmljivanje i prodaju nekretnina.

Potpuno opremljen nov luksuzni apartman na Vračaru

Ako volite moderan minimalistički stil sa dosta prostora i ne toliko nameštaja, predlažemo vam luksuzni aparman na Vračaru od 165 m2. Ovaj prostrani apartman se nalazi u jednom od najpopularnijih beogradskih naselja i potpuno je opremnljen, prema poslednjim svetskim trendovima iz sveta dizajna.  Ima tri spavaće sobe i dva kupatila, garažu i centralno grejanje. Za 1900 eura mesečno  dobićete udoban i potpuno namešten stan gde se možete opustiti i prepustiti uživanju. Kako su sobe odvojene i izolovane jedna od druge, ovaj stan je idealan za manje porodice, jer će svako od članova imati svoju privatnost.

Moderan i umetnički luksuzni apartman na Novom Beogradu

Ukoliko ste umetnička duša i tragate za više individualističkim mestom za život predlažemo  interesantan apartman na Novom Beogradu. Ovaj raskošni aparman je možda i najlepši u celoj našoj ponudi. Kombinacija boja i jedinstveni umetnički detalji daju ovom aparmanu izgled u koji ćete se istog trena zaljubiti. Reć je o jednosobnom apartmanu, koji ipak ima dovoljno mesta da vam obezbedi sav neophodan komfor. Na 100 m2 prostire se spavaća soba, kupatilo sa đakuzijem, posebno odvojen toalet i velika terasa. Stan je u potpunosti opremljen i već je priključen na centralno grejanje, kablovski i TV sistem, ali i Internet. Stan poseduje i svoju posebnu garažu, a mesečni najam je 1100€.

Romantični luksuzni apartman u Starom gradu, sa kaminom i saunom

U Starom gradu, u srcu Beograda nudimo vam novi apartman na 100m2, koji se izdaje opremljen ili neopremljen, i naročito je zanimljiv zaljubljenicima u kamine. Pored dve spavaće sobe i jednog kupatila, ovaj stan ima i veliku terasu, prostran garderober i svoju sopstvenu saunu. Mesečna najamnina je 1200 €, a stan već poseduje i centralno gradsko grejanje, klima, satelitska TV, kablovski sistem i Internet.

Da biste pogledaji još prestižnih i luksuznih nekretnina proverite trenutnu bazu nekretnina Real Estate-a