Zima nije najbolje vreme za najam apartmana zbog smanjene ponude na tržištu nekretnina, ali ozbiljne agencije za nekretnine uvek imaju džokera u rukavu za najpredanije i najupornije klijente koji tragaju za apartmanom iz snova tokom cele godine.

Odličan luksuzni apartman na Dedinju na više od 160 m2

Mentor agenicja za nekretnine je upravo objavila neodoljivu ponudu luksuznog apartmana sa polukružnom terasom i zadivljujćim pogledom. Na više od 160 m2 nalaze se četiri sobe i dva kupatila sa zasebnim toaletom. Apartman se izdaje bez nameštaja, ali Vam je na raspolaganju centralno grejanje i klima, kao i televizijski i kablovski sistem sa Internetom. Mesečni najam apartmana je 1500 eura, a u ovu cenu je takođe uključena i naknada za garažu.

Aparatman sa dve terase na  140 m2 na Dedinju

Ukoliko Vam se prethodna ponuda čini veoma skupom, imamo i dobru alternativu apartmana na 140 m2 u istom naselju na Dedinju u blizini bolnice.  Za bolju cenu dobićete 3 sobe sa istim brojem kupatila i toaleta. Za 1000 eura mesečno dobićete i vešernicu, ali i 2 terase, kao i centrlno grejanje, klimu, satelistki i TV sistem i Internet.  Apartman se može iznajmiti namešten ili nenamešten zajedno sa garažom za Vaše vozilo.

Udoban, moderan i topao stan na 60 m2 na Voždovcu – veoma povoljno

Manji ali dovoljno udobn stan na 60 m2 je idealan za manje prodice ili mladi bračni par koji tek započinju svoj zajednički život.  Na 60m2 imate sve što Vam je potrebno: dve potpuno opremljene sobe, kuhinju sa dnevnom sobom i jedno kupatilo. Stan poseduje centralno grejanje, klimu, i satelitsku i kablovsku televiziju kao i Internet. U krajnju mesečnu najamninu je uračunato i Vaše sopstveno mesto za parkiranje koje u ovom delu Voždovca predstavlja veliki problem. Ovaj moderan ali topao stan može biti Vaš za 500 eura mesečno.