Dani odmora su daleko iza nas a ovo je pravo vreme da ozbiljno počnete sa potragom Vašeg novog stambenog prostora. Mi smo vredno radili tokom celog leta i pronašli za Vas najbolje apartmane u najprestižnijem kvartu u Beogradu. Ukoliko želite da iznajmite ili kupite kuću ili apartman u Beogradu, ove jeseni Mentor real estate agencija Vam predlaže do sada najbolje nekretnine po najpristupačnijim cenama.

Novi apartman od 110 m2 na Dedinju

Iznajmite svoj novi apartman na Dedinju sa preko 110 m2 za samo 1200 eura i uživajte u konforu tri velike sobe, dva kupatila i velike prostrane terase. Apartman poseduje centralno grejanje na gas, svoju garažu i ostavu, četiri air konditionera i već instaliral satelitski, kablovski TV sistem i Internet.

Potpuno opremljen apartman na Dedinju na 130 m2

Ukoliko tragate za nekretninom u istom kraju, a treba Vam malo više prostora, pogledajte drugi potpuno opremljen apartman na Dedinju.  Za istu cenu dobijate takođe tri sobe, dva kupatila, posebno odvojen toalet, kao i sopstveni prostor za parkiranje. Apartman poseduje centralno grejanje, klimu, satelitsku i kablovsku televiziju kao i Internet.

Moderan apartman na Dedinju sa novim nameštajem

Za one koji žele nešto moderniji apartman, opremljen nameštajem poslednje generacije nudimo nešto manji, ali udoban apartman sa tri sobe, dva kupatila i garažom. Mesečna najamnina je 1200 eura, a apartman se takođe nalazi u centu Dedinja, najpopularnijeg beogradskog naselja.

Veoma povoljna kuća na Dedinju

Za kraj smo ostavili interesantnu ponudu kuće koja se prodaje i nalazi na istoj lokaciji, ali dva puta veće kvadrature. Sa čak šest soba i tri kupatila, sa podnim i centralnim grejanjem, toaletom, duplom garažom, i velikim prostranim dvorištem ova kuća je idealna za višečlanu porodicu koja traži svoj novi dom. Kuća poseduje već istaliran satelitsku i kablovsku televiziju, Internet, ali i mali kamin i prodaje se potpuno opremljena ili bez nameštaja.

Kontaktirajte nas jer mi imamo apartmane za svačiji ukus.